Vredestein Snow Classic

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Vredestein Snow Classic blinkt uit in:

  • Minder kans op aquaplaning
  • Lange levensduur
  • Extra grip op wegen met ijs
  • Goede grip op natte en besneeuwde wegen

Vredestein Snow Classic

Vredestein heeft speciaal voor auto’s uit het klassieke segment de Vredestein Snow Classic ontwikkeld. De Vredestein Snow Classic is de perfecte winterband voor de klassieke auto.  De Snow Classic bevat een speciale rubbersamenstelling en een geoptimaliseerde contour die zorgt voor extra grip op natte en besneeuwde wegen.

Prestaties Vredestein Snow Classic

De Michelin winterbanden staan bekend voor de diverse innovaties die in hun zijn ingewerkt. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Vredestein Snow Classic. Zo biedt deze band:

  • Minder kans op aquaplaning
  • Goede grip op natte en besneeuwde wegen
  • Extra grip op wegen met ijs
  • Lange levensduur

Het profiel van de Vredestein Snow Classic

Bestuurders van klassieke autos hebben een groter risico als zij in de winter op zomerbanden rijden, daarom heeft Vredestein speciaal voor dit segment de Vredestein Snow Classic ontwikkeld. Net als de klassieke auto heeft the Snow Classic een klassiek uiterlijk, maar de constructie en rubbersamenstelling zelf bevatten de nieuwste technieken.

De band biedt betere grip, en meer tractie op bevroren of besneeuwde wegen en heeft ook minder kans op aquaplaning. Ook is de band voorzien van spijkergaten, zodat er spijkers kunnen worden aangebracht voor extra grip (indien nodig).

De Vredestein Snow Classic samengevat

Zoek jij dus een autoband voor alle winterse omstandigheden, die veilig is, een lange levensduur heeft, en goed presteert op nat- en sneeuw wegdek; dan is de Vredestein Wintrac Pro de perfecte keuze. Als je dus een winterband zoekt voor je klassieker, die ook nog mooi staat op aluminium velgen of  stalen velgen, dan is deze band zeker een aanrader.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope winter-, zomer-, of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Vredestein banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Vredestein banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie