Vredestein Snowtrac 2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Vredestein Snowtrac 2 blinkt uit in:

  • Grip op droge, natte en ijzige weg
  • Uitstekende wegligging
  • Lange levensduur
  • Hoog comfort
  • Hoog veiligheidsniveau

Vredestein Snowtrac 2

Met de Vredestein Snowtrac 2 kies je voor een uitstekende winterband, die zelfs de moeilijkste winterse omstandigheden probleemloos aankan. Dankzij de speciale rubbermix en het aangepaste profiel ligt je auto steviger op de weg als het nat of glad is. Het resultaat is een betere controle over je auto en comfortabeler rijplezier. Daarmee is deze winterband ook voor jou een verstandige keuze.

Waarom winterbanden?

Winterbanden zijn niet alleen nodig bij sneeuw of ijzel. Zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius komt, zijn winterbanden al aan te raden. Het is daarom verstandig om van oktober tot april op winterbanden te rijden. In sommige landen, zoals Duitsland, zijn winterbanden zelfs verplicht in een bepaalde periode.

Voorbereid op de winter

De speciale rubbersamenstelling van de Vredestein Snowtrac 2, in combinatie met de diepe lamellen in 3 richtingen, geeft je een geweldige grip op de weg. Ook bij lage temperaturen, op een natte, bevroren of besneeuwde weg. Het loopvlak van de band is zo ontworpen dat het zich vastgrijpt in de sneeuw. Het resultaat is een band die je optimale veiligheid geeft. Goede tractie, grip en een korte remweg op alle soorten wegen onder alle omstandigheden.

Een moderne winterband

De Vredestein Snowtrac 2 is een winterband van deze tijd, waarin alle technologie op het gebied van winterbanden samenkomt. De prestaties zijn formidabel, zonder dat er concessies op het gebied van duurzaamheid of brandstofverbruik worden gedaan. Met de Vredestein Snowtrac 2 bespaar je op brandstof en help je de uitstoot van CO2 te verlagen.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie