Vredestein Snowtrac 5

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Vredestein Snowtrac 5 blinkt uit in:

  • Hoog veiligheidsniveau
  • Hoog rijcomfort en minimaal rijgeluid
  • Perfecte wegligging
  • Uitstekende remprestaties
  • Grip op ijs en sneeuw

Vredestein Snowtrac 5

De Vredestein Snowtrac 5 is de nieuwe topklasse winterband voor personenauto’s van Vredestein. Uitstekende grip (op sneeuw en ijs), stuurprecisie en comfort waren de uitgangspunten bij het ontwikkelen van deze band. Veiligheid en duurzaamheid zijn voor de fabrikant van het grootste belang.

Heb je geen zin in geglij en geglibber in de winter? Met de Vredestein Snowtrac 5 heb je optimaal contact met de weg en is de remafstand verder verkort. Deze band is een verdere ontwikkeling van de toch al goede en populaire Snowtrac 3. Niet alleen de grip is uitstekend, het zijn ook zuinige banden.

Met de Vredestein Snowtrac 5 kun je steeds rekenen op uitstekende grip (ook op sneeuw en ijs), zowel op de rechte weg als in bochten. Deze banden zijn gemaakt om te winnen onder alle winterse omstandigheden. Dit is de favoriete band van onder andere rijders in de Citroën Berlingo, de, Citroën Xsara, de Citroën Saxo en de BMW 3 Serie.

Innovatieve technologie

De uitgekiende groeven in de schouders van de band zorgen voor extra stabiliteit in het loopvlak. Vredestein heeft een band met een optimaal wegcontact gecreëerd, waardoor de controle en de stuurprecisie in bochten verbetert. Innovatieve mengtechnieken hebben de rubbermix naar een hoger niveau getild, waardoor de band meer dan voorbereid is op de strengste winters. De uitstraling mag er ook zijn. Het Italiaanse designhuis Giugiaro heeft de Vredestein Snowtrac 5 agressieve lijnen en een krachtige look meegegeven. Het V-vormige profiel van het loopvlak zorgt voor extra stevigheid. De unieke geometrische hoeken waarmee de doorlopende middenrib is gemaakt, zorgen voor extra stabiliteit en rijcomfort. Door dit alles heb jij de garantie van goede prestaties en op droog wegdek en uitstekende grip op nat wegdek.

Stealth Design

Stealth Design klinkt als iets militairs en dat is het ook. Deze techniek wordt in het leger gebruik om voertuigen moeilijk detecteerbaar te maken. Hetzelfde principe is toegepast op deze Vredestein winterband met als doel de band stiller te maken. De V-vorm in het profiel vermindert trillingen tijdens het rijden. In de langs- en dwarsgroeven vind je absorberende vlakken. Het resultaat: zowel binnen als buiten de auto is het merkbaar stiller. Dat moet je horen om het te geloven!

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!

Deze band heeft de Vredestein Snowtrac 3 vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Snowtrac 5

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie