Vredestein T-Trac 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein T-Trac 2 blinkt uit in:

  • Grip op droge en natte weg
  • Lange levensduur
  • Lage rolweerstand
  • Waterafvoer
  • Stuurgedrag

Vredestein T-Trac 2

De Vredestein T-Trac 2 is een echte allrounder. Een zomerband voor jouw personenauto die speciaal is ontworpen om prestatiegericht, veilig en zuinig te rijden. Deze band presteert het beste bij temperaturen boven de 7 graden Celsius.

De Vredestein T-Trac 2 is een band met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een goede keuze voor jouw middenklasser. Met deze band rijd je veilig en bespaar je kilometer na kilometer op brandstof. Daarmee ontzie je ook het milieu.

De band scoort goed bij bezitters van onder andere de Suzuki Alto en de Ignis, de Renault Kangoo, de Peugeot Partner en de Peugeot 206. Bestuurders van deze auto’s hebben allemaal prettige ervaringen met deze autoband.

Tests zomerbanden

Een tijdje terug is er voor de Vredestein T-Trac 2 een zomerbandentest uitgevoerd door de ANWB.

Zomerbanden testen:

ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (9e plaats)

Sterke punten

Zoals je hierboven kunt zien, behaalde de Vredestein T-Trac 2 een score van drie sterren in zomerbandentest van de ANWB. De sterke punten van deze band zijn de goede rijeigenschappen op een droge weg. Ook het verbruik en de slijtvastheid scoren goed bij deze band.

Milieubewust

Belangrijk voor een zomerband zijn de prestaties in de zomer en die zijn uitstekend. Vooral op droge wegdekken heeft deze band goede grip, maar ook zeker op een nat wegdek, mede dankzij de speciale rubbersamenstelling met silica. Daarnaast is de Vredestein een milieubewuste en duurzame band. Hij gaat lang mee en helpt je met het besparen op je autokosten. Een goede keuze als je kostenbewust wilt autorijden.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis (gratis verzending)!

De opvolger van deze band is de Vredestein T-Trac 2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie