Vredestein T-Trac 2

Vredestein T-Trac 2

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein T-Trac 2 is een echte allrounder. Een zomerband voor jouw personenauto die speciaal is ontworpen om prestatiegericht, veilig en zuinig te rijden. Deze band presteert het beste bij temperaturen boven de 7 graden Celsius.

De Vredestein T-Trac 2 is een band met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een goede keuze voor jouw middenklasser. Met deze band rijd je veilig en bespaar je kilometer na kilometer op brandstof. Daarmee ontzie je ook het milieu.

De band scoort goed bij bezitters van onder andere de Suzuki Alto en de Ignis, de Renault Kangoo, de Peugeot Partner en de Peugeot 206.

Tests zomerbanden

Een tijdje terug is er voor de Vredestein T-Trac 2 een zomerbandentest uitgevoerd door de ANWB.

Zomerbanden testen:

ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (9e plaats)

Sterke punten

Zoals je hierboven kunt zien, behaalde de Vredestein T-Trac 2 een score van drie sterren in zomerbandentest van de ANWB. De sterke punten van deze band zijn de goede rijeigenschappen op een droge weg. Ook het verbruik en de slijtvastheid scoren goed bij deze band.

Milieubewust

Belangrijk voor een zomerband zijn de prestaties in de zomer en die zijn uitstekend. Vooral op droge wegdekken, mede dankzij de speciale rubbersamenstelling met silica. Daarnaast is de Vredestein T-Trac 2 een milieubewuste en duurzame band. Hij gaat lang mee en helpt je met het besparen op je autokosten. Een goede keuze als je kostenbewust wilt autorijden.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl