Vredestein Ultrac Satin

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein Ultrac Satin blinkt uit in:

  • Korte remweg
  • Precieze besturing
  • Handling op droge en natte wegen
  • Rolweerstand
  • Design

Vredestein Ultrac Satin

Op zoek naar een high-performance zomerband voor je premium personenauto of SUV? Maak kennis met de Vredestein Ultrac Satin. Een naam die klinkt als een klok en da’s niet voor niks. Deze band onderscheidt zich van de concurrentie door zijn korte remweg en zijn lange levensduur.

Bij de ontwikkeling van deze premium zomerband had het Hollandse Vredestein 2 doelen in gedachten. Eén: zorgen voor optimale veiligheid. Twee: zorgen voor uitstekend comfort. In beide doelen is Vredestein met vlag en wimpel geslaagd.

Het weggedrag van de Vredestein Ultrac Satin is op zowel natte als droge wegen goed terug te zien. Je kunt rekenen op superieure rijeigenschappen en uitstekende grip.

Premium band voor jouw premium auto

De Vredestein Ultrac Satin is ontwikkeld in het R&D Center van Apollo Vredestein in Enschede en het ontwerp komt voor rekening van het Italiaanse designhuis Giugiaro. Daarmee is deze zomerband niet alleen premium in prestaties, maar ook in de looks. En dat is zeker belangrijk voor de markt van deze band, die bestaat uit luxe personenauto’s en SUV’s. De trend naar grotere auto’s met zwaardere motoren is nog altijd niet voorbij. Daarmee stijgt ook de vraag naar banden die passen bij zware auto’s met veel vermogen. De Vredestein Ultrac Satin biedt excellente grip op zowel natte als droge oppervlakken en een lage rolweerstand. Door technologische aanpassingen aan het loopvlak, aan de fundering van het loopvlak, aan de zijwand, aan het karkas en aan de velgrandbescherming, is deze band beter dan ooit tevoren.

Dit is de Vredestein Ultrac Satin

De Vredestein Ultrac Satin beschikt over superieure remkracht. Vergeleken met de Ultrac Cento en met een snelheid van 80 km/u heeft deze band een 3,3 meter kortere remweg. De handling is comfortabel en de stuurreacties zijn precies. De prestaties op een droge weg zijn 12% beter en de prestaties op een natte weg zijn 10% beter. De band scoort ook goed op rolweerstand en op een laag afrolgeluid. De snelheidsindex is W en Y, wat betekent dat je er tot 270 km/u of tot 300 km/u mee kunt rijden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Ultrac Satin

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie