Vredestein Ultrac Vorti R

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein Ultrac Vorti R blinkt uit in:

  • Remprestaties op natte weg
  • Subliem design
  • Grip onder alle omstandigheden
  • Laag afrolgeluid
  • Superieure veiligheid inclusief runflat

Vredestein Ultrac Vorti R

De Vredestein Ultrac Vorti R is een ultra high performance zomerband met extreme prestaties, die ontwikkeld is voor krachtige sportauto’s en personenauto’s uit de hogere middenklasse. De Vredestein Ultrac Vorti R is een Ultieme hoogwaardige zomerband die bekend staat voor zijn extreme precisie en maximale grip op droog en nat wegdek.

Vredestein heeft tijdens de ontwikkeling van de Ultrac Vorti R specifiek aandacht besteed aan de remprestaties, grip en stuurgedrag van deze uitstekende zomerband.

Prestaties van de Vredestein Ultrac Vorti R

De Vredestein zomerbanden staan bekend voor de diverse innovaties die in hun zijn ingewerkt . Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Vredestein Ultrac Vorti R. Zo biedt deze band:

  • Geweldige controle tijdens het nemen van bochten, zelfs op een hoge snelheid
  • Voorspelbaar stuurgedrag
  • Superieur remgedrag op droog wegdek
  • Uitstekenden tractie op droog en nat wegdek

Het profiel van de Vredestein Ultrac Vorti R

Het loopvlak van de Ultrac Vorti R is breder terwijl de loopvlak blokken van de band plat zijn. Dit creëert een extra breed contactoppervlak en resulteert in een superieure grip, handling en stabiliteit.

De omtreksgroeven hebben schuine flanken voor verbeterde blok stabiliteit, waardoor de band zelf ook betere stabiliteit aanbiedt tijdens het nemen van bochten, zelfs op hoge snelheden.

De Vredestein Ultrac Vorti R samengevat

Zoek jij dus een band voor alle zomerse omstandigheden, die stabiel is en goed presteert op nat en droog wegdek; dan is de Vredestein Ultrac Vorti R de juiste band voor jou. En als je dus een high performance zomerband zoekt die een geweldig stuurgedrag heeft en ook nog mooi staat op stalen velgen of aluminium velgen, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze zomerband, is hij een directe concurrent van de Michelin Primacy 4, de Michelin Primacy HP, Michelin Pilot Sport 4s en de Goodyear Efficientgrip Performance.

Ben je op zoek naar high performance, goedkope winter-, zomer- of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Vredestein banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je winter-, zomer- of all seasons banden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!

Vergeet niet om de juiste nieuwe banden te bestellen. De maat van de band staat altijd aangegeven op je huidige gemonteerde banden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie