Vredestein Wintrac Pro

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Vredestein Wintrac Pro blinkt uit in:

  • Maximale grip op nat wegdek
  • Geweldige controle
  • Korte remweg op natte wegen
  • Betere wegligging in sneeuw

Vredestein Wintrac Pro

De Vredestein Wintrac Pro is de opvolger van de populaire en succesvolle Wintrac Xtreme S. De Vredestein Wintrac Pro is een high performance winterband die speciaal is ontworpen voor personenauto’s uit de middenklasse en hogere middenklasse. Apollo Vredestein heeft de Wintrac Pro ontworpen om perfect te staan onder de gloednieuwe Audi A6, BMW 5-serie, Volvo V90, Mercedes C-Klasse en andere premium merken.

De Vredestein Wintrac Pro winterband doet geen concessies op het gebied van prestaties. Hij zorgt voor maximale grip in bochten, een korte remweg op natte wegen en geweldige rijeigenschappen, zelfs bij hoge snelheden; zo levert hij de best mogelijke prestaties in alle winterse omstandigheden.

Prestaties Vredestein Wintrac Pro

De winterbanden van Apollo Vredestein staan bekend door hun diverse innovaties. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de Vredestein Wintrac Pro. Zo biedt deze band:

  • Maximale grip op nat wegdek tijdens het nemen van bochten, zelfs bij hoge snelheden
  • Meer dan 15% betere wegligging in sneeuw
  • Korte remweg op natte wegen
  • Geweldige controle in alle winterse omstandigheden

Verbeterpunten van de Wintrac Pro ten opzichte van de Wintrac Xtreme S

De grootste innovatie van de Wintrac Pro is het verbeterd gebruik van materialen. Het uniek gebruik van silica in de rubbersamenstelling zorgt voor de best mogelijke handling en remprestaties op nat wegdek en op sneeuw bedekte wegen.

Het loopvlak van de Wintrac Pro van Vredestein heeft ook een nieuw ontwerp van de lamellen en groeven. Centrale groeven en schouder groeven staan in een scherpe hoek om de best mogelijke handling op sneeuw te garanderen, terwijl de horizontale lamellen in het middengebied garant staan voor uitstekend remmen en accelereren.

Met een verbetering van meer dan 15% in handling op sneeuw en met een verbetering van 10% bij het remmen op nat wegdek, presteerde de Wintrac Pro veel beter dan zijn indrukwekkende voorganger de Wintrac xtreme S.

Vredestein Wintrac Pro samengevat

Zoek jij dus een autoband voor alle winterse omstandigheden, die veilig is, maximale grip levert in bochten, en goed presteert op nat- en sneeuw wegdek; dan is de Vredestein Wintrac Pro de perfecte keuze. Als je dus een winterband zoekt voor de winter sport, die ook nog mooi staat op stalen velgen, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze winterband, is hij een directe concurrent van de Continental WinterContact TS 850 en de Continental WinterContact TS 860.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer, bekijk de beschikbare maten van je gewenste band in ons assortiment.

Ben je op zoek naar nieuwe en goedkope winter-, zomer-, of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Vredestein banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Vredestein banden online en wij versturen ze gratis, dus kan je zorgen loos op de winter sport!


Deze band heeft de Vredestein Wintrac Xtreme S vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Wintrac Pro

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie