Vredestein Wintrac Xtreme

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Vredestein Wintrac Xtreme blinkt uit in:

  • Grip en tractie
  • Modern en krachtig ontwerp
  • Geweldig stuurgedrag
  • Bestand tegen aquaplaneren
  • Stabiliteit

Vredestein Wintrac Xtreme

De Vredestein Wintrac Xtreme is een winterband voor personenauto’s van het A-merk Vredestein. De band biedt niet alle weerstand tegen harde winters, maar zijn ook de eerste winterbanden Vredestein die in samenwerking met het Italiaanse Giugiaro Design zijn ontworpen.

Je kunt tekenen op strakke en agressieve lijnen van het Giugiaro design in een W-vormig profiel. Dat ziet er niet alleen geweldig uit onder jouw auto, maar heeft ook praktisch nut. Namelijk: een grotere slipweerstand, snelle afvoer van regen en sneeuw, een laag geluidsniveau en een regelmatig slijtagebeeld. Hierdoor ben je op een nat wegdek, alsmede een besneeuwd wegdek verzekert van goede grip.

Het is de favoriete band bij bestuurders van de Ford S-Max, de Honda CR-V, de Peugeot 3008, de Renault Mégane en de Volkswagen Sharan.

Voordelen

Het eerste wat opvalt aan deze band is het mooie design. Dat misstaat zeker niet onder jouw auto. Maar achter dat mooie design zitten jaren van onderzoek en ontwikkeling. De innovatieve lamellen zorgen voor goede grip op sneeuw en een fijne handling. In het loopvlak zit Optimum Silica Processing, wat bijdraagt aan een hoge weerstand tegen slippen en uitstekende bestendigheid tegen aquaplaning op een nat wegdek. Met de snelheidscoderingen H, V en W heb je een hoge snelheid band met goede stabiliteit en stuurprecisie in handen.

Gaat lang mee

De Vredestein Wintrac Xtreme maakt weinig geluid tijdens het rijden door de gelijkmatige verdeling van de bandendruk. Bijkomend voordeel: de band slijt gelijkmatiger en heeft hierdoor een lange levensduur. Een echte topklasse band voor in de winter van Nederlandse bodem. In online beoordelingen roemen klanten vooral de goede grip bij natheid en sneeuw.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!

De opvolger van deze band is de Vredestein Wintrac Xtreme S.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Wintrac Xtreme

17 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie