Vredestein Wintrac Xtreme S

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Vredestein Wintrac Xtreme S blinkt uit in:

  • Grip en tractie
  • Modern en krachtig ontwerp
  • Precies stuurgedrag
  • Presteert op hoge snelheden
  • Stabiliteit in bochten en op rechte wegen

Vredestein Wintrac Xtreme S

De Vredestein Wintrac Xtreme S is de opvolger van de succesvolle Wintrac Xtreme winterband. De Vredestein Wintrac Xtreme S kan een snelheidscodering van Y (tot 300 km/u) aan en is daarmee geschikt voor auto’s in het hogere en luxe segment. De Vredestein Wintrac Xtreme S presteert goed in de verschillende winterbanden testen.

Deze band komt goed van pas bij winterse omstandigheden in het koude seizoen. De band biedt veel veiligheid op sneeuw en ijs, maar ook op droge en natte wegen.

De Vredestein Wintrac Xtreme S is de favoriete band van onder andere bezitters van de Volvo V70, de Volvo S60, de Seat Altea, de Kia Sportage 4WD, Alfa Romeo en de Ford Focus C-Max.

Geen vervorming

Dankzij Internal Sipe Locking Technology zijn de prestaties van deze winterband van het allerhoogste niveau. Deze techniek is erop gericht om de vervorming van de lamellen in het loopvlak te beperken. Het resultaat is een goede koersvastheid en een prettige stuurrespons. Op hoge snelheden merk je het verschil meteen. En hoge snelheden kun je zeker rijden met deze band. De snelheidscodering gaat tot 300 km/u. Daarmee is de Vredestein Wintrac Xtreme S is een ultra high performance winterband voor snelle en exclusieve auto’s.

Meer voordelen

De Vredestein Wintrac Xtreme S is er ook in maten met een hoog draagvermogen. Daardoor is dit ook een geschikte Vredestein band voor SUV-bezitters zoals de Range Rover en de Land Rover. Andere voordelen zijn de innovatieve lamellentechnologie met rechte lamellen in het middenblok en zig-zaglamellen in de schouders. Je kunt rekenen op extra grip in bochten en een kortere remweg. Ook de waterafvoer is uitstekend, zelfs voor de breedste maten. De sportieve look met z’n strakke lijnen maakt de band helemaal af.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online, wij sturen de banden gratis op (geen verzendkosten).

De opvolger van deze band is de Vredestein Wintrac Pro.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Wintrac Xtreme S

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie