Bandenservice

Autobanden bandenservice BandenConcurrent

Bij de bandenservice van BandenConcurrent bespaar je geld door jouw autobanden online te kopen. Naast de lage prijzen bespaar je tevens op verzending en op montage. Levering is op werkdagen binnen 48 uur. In de meeste gevallen kunt je jouw bestelling zelfs al de volgende dag verwachten.

BandenConcurrent is gespecialiseerd in de verkoop aan bedrijven en particulieren. Indien je jouw banden ook wilt laten monteren biedt BandenConcurrent voor je een totaaloplossing. Je kunt jouw autobanden laten monteren bij een bandenservice punt bij je in de buurt. De banden worden rechtstreeks naar het bandenservicepunt verzonden. Je laat de montage verrichten wanneer het je uitkomt.

Montage bij de BandenConcurrent bandenservice?

  • Als je eenmaal jouw banden hebt besteld, wil je er zeker van zijn dat je ook de montage goed geregeld hebt.
  • Goed bereikbaar: BandenConcurrent heeft een groot netwerk van montagepartners opgebouwd. Daardoor is er altijd wel een montagepartner bij je in de buurt.

Geen bandenservice bij je in de buurt?

Vind je geen bandenservice voor de montage van jouw autobanden bij je in de buurt, maar wil je toch graag jouw autobanden bestellen en laten monteren? Vraag nu onze helpdesk om een montagepartner voor je in de buurt te vinden. Zij helpen je graag verder zodat je jouw autobanden dichtbij kunt monteren.

Aanmelden Bandenservicepunt

Heb je een garagebedrijf of kun je autobanden voor klanten van BandenConcurrent monteren? Meld je aan als bandenservice van BandenConcurrent.

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl